BESFORT VIDEO M1
Welcome
Login

New videos

 • 11:14 New Përfaqësuesja e Kosovës vs. Eintracht Frankfurt - Speciale nga M1

  Përfaqësuesja e Kosovës vs. Eintracht Frankfurt - Speciale nga M1

  by Admin Added 24 Views / 1 Likes

  https://www.facebook.com/BESFORTVIDEOM1 Xhirimet exkluzive nga kameramani i M1-shit Besfort Hasanaj Çibis nga ndeshja miqesore ne futboll mes Përfaqësueses te Kosovës dhe Eintracht Frankfurt e cila perfundoj pa gola 0:0 Kosova luajti

 • 08:43 Erza Muqolli - Musafire ne RTK emision per femij Univers

  Erza Muqolli - Musafire ne RTK emision per femij Univers

  by Admin Added 53 Views / 0 Likes

  https://www.facebook.com/BESFORTVIDEOM1 Erza Muqolli musafire ne emisionin per femije ne RTK Intervista dhe dy kange www.besfort.tv

 • 00:59 Bekim Jashari - Ndihem i turperuar dhe i ofenduar sot ! (05.03.2015)

  Bekim Jashari - Ndihem i turperuar dhe i ofenduar sot ! (05.03.2015)

  by Admin Added 35 Views / 0 Likes

  https://www.facebook.com/BESFORTVIDEOM1Bekim Jashari : Turp te mos te intonohet Himni Kombetar!Momenti kur ai sot deklaroj ne Epopejen e UÇK-se : Përfaqësuesi i familjes Jashari, Bekim Jashari hoqi dorë nga fjalimi i tij duke thë

 • 20:03 Adelina Ismaili - Intervista me gjeniun e pare shqiptar 1991

  Adelina Ismaili - Intervista me gjeniun e pare shqiptar 1991

  by Admin Added 59 Views / 0 Likes

  https://www.facebook.com/BESFORTVIDEOM1 Intervista Exkluzive me gjeniun e pare shqiptar ne banesen e saj ne vitin 1991 se bashku me mamin e saj dhe dy motrat Ema e Zanfina . Nje xhirim exkluziv i kamermanit te M1-shit Besfort Hasanaj "Çibis" ne bas

 • 03:03 Popular Erza Muqoli ne Oxygen KTV - Xhamadani vija vija

  Erza Muqoli ne Oxygen KTV - Xhamadani vija vija

  by Admin Added 783 Views / 7 Likes

  https://www.facebook.com/BESFORTVIDEOM1 Erza Muqolli (9 vjeqare) kosovarja e famshme ne France nga Talent Show me kengen Ska ma mire se ne Prishtine dhe Drenice si dhe refreni "Xhamadani vija vija" ne emisionin "Oxygen" te Besim Dina

 • 19:37 Popular Eni Koci - My Papi intervista ne Zone e lire

  Eni Koci - My Papi intervista ne Zone e lire

  by Admin Added 1,853 Views / 3 Likes

  Eni Koçi intervista ne Zone e lire te Arian Cani

 • 10:30 Popular Dafina Zeqiri Pronto - Per Zogun, Mediumet, etj. Exkluzive !

  Dafina Zeqiri Pronto - Per Zogun, Mediumet, etj. Exkluzive !

  by Added 115.5k Views / 7 Likes

  Dafina Zeqiri - Pronto Estrada Shqiptare ! Dafina per Tunen: Shume ka hanger mut, ajo eshte dyftyreshe, poashtu flet per koleget tjera dhe se sipas saj u be e famshme dhe nuk ben pa Lek me jep Intervista si dhe tradhetijat e saj ndaj Besfort Video M1 te c

  Featured
 • Popular Dafina Zeqiri - Pronto Estrada Shqiptare Tuna po han mut exkluzive Video

  Dafina Zeqiri - Pronto Estrada Shqiptare Tuna po han mut exkluzive Video

  by Added 315.4k Views / 118 Likes

  Dafina Zeqiri - Pronto Estrada Shqiptare ! Dafina per Tunen: Shume ka hanger mut, ajo eshte dyftyreshe, poashtu flet per koleget tjera dhe se sipas saj u be e famshme dhe nuk ben pa Lek me jep Intervista si dhe tradhetijat e saj ndaj Besfort Video M1 te c

Categories

Latest Articles

RSS